Community Lover's Guide to Amsterdam!

Op 11 mei vond bij ARCAM de booklaunch van de Community Lover's Guide to Amsterdam plaats. Deze publicatie bundelt veertien verhalen over initiatieven in Amsterdam, opgezet door bewoners, sociale entrepreneurs en ideële organisaties, waarin op een creatieve manier mensen met elkaar en hun omgeving worden verbonden. 

Initiatieven die voorkomen in de gids zijn onder andere de Noorderparkkamer in Noord en de Stichting Postzegelparken. Ook de op dit blog eerder genoemde buurtmoestuin van kunstenares Natascha Hagenbeek, die de naam 'I can change the world with my two hands' draagt, komt uitgebreid aan bod.



De gids maakt deel uit van de reeks The Community Lover's Guide to the Universe, waarbij wereldwijd lokale verhalen gebundeld worden van vindingrijke bewoners en hun buurtprojecten. Het unieke aan deze reeks is dat alle gidsen online gratis zijn in te kijken via www.communityloversguide.org en Blurb. Ook de Amsterdamse versie, onder redactie van Jonmar van Vlijmen, is hier zodoende gratis te bekijken! Via www.blurb.com is het boek tevens in gedrukte versie te bestellen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten